Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

Het perfecte cadeautje - een nachtlampje

Het perfecte cadeautje - een nachtlampje

Over het perfecte cadeautje voor een kinderkamer hoef je niet te lang na te denken! Wat dacht je van een nachtlampje van hout? Handgemaakt en in de meest leuke figuren?          

Waarom een lampje als cadeau?

Allereerst omdat een nacht of leeslampje ideaal en onmisbaar is als je 's avonds nog even een boekje wilt lezen. Maar ook omdat een nachtlampje ervoor zorgt dat je kind niet meer bang is in het donker. 

Het leuke aan onze lampjes is dat ze in de smaak vallen bij ieder kind. Want we hebben heel veel verschillende soorten lampjes. Dus voor elke kinderkamer hebben wij een bijpassend lampje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een giraf of olifant wandlamp voor een junglekamer? Of een voetbal lamp, voor een stoere jongen die van voetbal houdt? Een schattig hartje voor op de babykamer? Of een stoere 3D leeuw?

Een lampje is extra leuk om te geven, omdat we ook aan de ouders hebben gedacht bij het ontwerpen van onze lampjes. Wij snappen als geen ander dat je de kinderen een leuke, stijlvolle kinderkamer wilt geven. Daarom zijn onze lampjes gemaakt van hout of geschilderd met hippe, populaire kleuren die goed binnen het interieur passen.

Hoe origineel is het als jij straks met een houten, handgemaakte maanlamp aankomt op de verjaardag van je nichtje of neefje, zoon of dochter? Of op kraambezoek komt met een super hip en leuk lampje voor op de babykamer? 

Ik zou zeggen: kijk eens rond op en vind het perfecte lampje! Hieronder geven we je een klein aantal voorbeelden. Maar we hebben natuurlijk veeel meer.

Wandlamp 1: Wandlamp spiced honey hart. Dit hartje is een van onze meest verkochte lampjes. De kleur spiced honey is super hip! Die kleur komt tegenwoordig in veel kinderkamers terug. Het is een prachtige, zachte aardetint en ziet er super leuk uit. De kleur steekt mooi af tegen een witte muur bijvoorbeeld. En de vorm is niet helemaal symmetrisch, dat maakt hem heel speels.

 

Hart lamp kleur:"spiced honey

 

Wandlamp 2: Racewagen wandlamp zwart. Deze wandlamp is ook echt een perfect cadeautje voor een stoere jongen die van racewagens of auto's houdt. Het is de racewagen van Max Verstappen. Die moet je hebben. Het licht schijnt prachtig door de vele openingen in de lamp.

 

Racewagen zwart

 

Wandlamp 3: Dit is het perfecte, winter en kerst cadeautje! Hoe leuk is deze? Met het prachtige gewei en de mooie hout tint?

 

Wandlamp hert/rendier/eland

 

Wandlamp 4: Ook deze lamp is stoer en kun je niet missen in de kinderkamer. Een echte voetbal. Hij is 2D, maar door de lijnen lijkt hij net 3D en mooi rond. Helemaal top voor de echte voetbalfans natuurlijk!

 

Nachtlamp voetbal

 

Wandlamp 5: De walvis is zo schattig! Kijk nou hoe perfect in een echte oceaan stijl kamer! Het hout past overal bij en in elke kamer.

 

Nachtlampje walvis multiplex

 

Wandlamp 6: De tyrannosaurus...! Zoveel kinderen zijn weg van dino's. Ze zijn stoer en sterk en spreken enorm tot de verbeelding van kinderen. Dus deze wandlamp kan ook niet missen en is gegarandeerd een succes.

 Tyrannosaurus wandlamp

 

Wandlamp 7: De schelp is een echte eye catcher. Heel stijlvol en helemaal perfect met de streepjes waar het licht door schijnt. Deze is neutraal en past in elke kamer.

 

Schelp lampje hout

 

Wandlamp 8: Tuuutaa... tuuutaaa... daar komt de brandweerwagen aan! Wie kent brandweerman Sam nou niet? Deze lamp spreekt natuurlijk enorm tot de verbeelding van alle kinderen.

 

Wandlamp brandweer hout

 

Wandlamp 9: Dit konijntje is zo schattig. Hij heeft zijn ogen dicht en dat is erg rustgevend op de kinderkamer. De schattige oortjes zijn ook zo leuk. 

 

Wandlamp konijn

 

Wandlamp 10: De gouden maan! Echt een pareltje binnen de wandlampen van Toddie. Een van de meest verkocht lampen. De gouden structuur is zichtbaar op de maan en hij glimt net een beetje, maar niet teveel. 

 

Wandlamp gouden maan

 

Wandlamp 11: De zwaan is zo elegant en mooi. Een zwaan figuur is helemaal hip en je ziet ze steeds meer terugkomen in het kinderkamer interieur.

 

Houten wandlamp zwaan

 

Wandlamp 12: Welk kind houdt er nou niet van LEGO? Daar zijn een heleboel kinderen fan van. Dit poppetje is zo leuk voor op de kinderkamer.

 

Poppetje hout

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.